CloudPBX

HOSTED

fixed-pbx04

VOIP TRUNK

VaMo05

VAMO

VaMo - Vast Mobiel
Uw mobiele telefoon als echte interne extensie gebruiken. Dit werkt op locatie maar ook buiten uw pand. Geen app via internet maar een altijd werkende gsm verbinding. Dat kan met een VaMo integratie van Int-Call. Vraag voor de mogelijkheden op uw centrale of hosted omgeving.
Wat is een VaMo?
Een VaMo is een afkorting van de Vast Mobiel integratie. Hiermee bent u maximaal flexibel. U belt met uw mobiel maar stuurt wel het nummer van de zaak mee. Maar bent ondertussen ook bereikbaar op uw eigen 06 nummer.
In tegenstelling tot vele andere VaMo oplossingen is uw gsm hier echt een extensie of toestel nummer van de centrale. U kunt uw collega's gewoon op bijv toestel 205 bellen van de zaak.

De voordelen van VaMo

Mobiel als vast één nummer
Met uw mobiel uitbellen over uw vast lijn en uw nummer meesturen. Dit kan zonder problemen. U kunt zelfs kiezen welk nummer u wilt meesturen. Uiteraard bent u inkomend nog steeds bereikbaar op uw mobiele nummer. Het is aan u. Wat is uw wens?

Geen app maar een echte simkaart

Vele aanbieders geven aan VaMo oplossingen aan te bieden maar deze zijn vaak gebaseerd op internet en een app. Dit is vaak niet prettig omdat GSM verkeer altijd word verkozen boven een app en hierdoor het gesprek kan afgebroken worden wanneer er nog een inkomend telefoontje binnenkomt. Ook is de internet verbinding van dermate belangrijk dat er niet altijd vanuit gegaan kan worden dat u bereikbaar bent. Daarom is dit een echte VaMo oplossing waarbij u gewoon via het reguliere gsm netwerk belt via uw centrale.

Grip op belkosten en verbruik

VaMo simkaarten zijn te koppelen aan uw eigen telefooncentrale wanneer deze toereikend is en aan onze hosted voip centrale. In beide gevallen lopen de gesprekken via deze centrales en dus kun u ook rechten en beperkingen opleggen. Tevens is het gebruik ook goed in te zien.

Intern bellen en gebeld worden

Omdat uw toestel een interne extensie is kunt u ook de gemakken van de centrale gebruiken. Zoals doorverbinden, intern met collega's bellen, de status van uw collega zien BLF, doorkiezen, openingstijden gebruiken, inloggen in wachtrijen, wanneer gewenst worden uw gesprekken opgenomen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden waar wij u graag over vertellen. U moet de VaMo oplossing zien als uw draadloze telefoon op kantoor op thuis alleen dan in de vorm van een GSM en die dus ook buitenshuis werkt.

VaMo05

Hosted VoIP

Een besparing van 40% tot 60% op uw huidige kosten, geen investering in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud en service. VoIP van Int-Call is dé oplossing voor iedere organisatie!

VoIP (Voice over IP) is een techniek die het mogelijk maakt om telefoongesprekken te voeren over een IP-netwerk. Hosted VoIP word ook wel Cloud telefonie genoemd. Via uw internet verbinding maakt u gebruik van de virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Uw bedrijf krijgt daarmee voor een relatief laag investeringsbedrag de beschikking over een geavanceerde telefooncentrale.

De voordelen van Hosted VoIP

Kostenbesparend, met Hosted VoIP bespaart u 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten.

Uitgebreide functionaliteiten

Een professionele uitstraling van uw bedrijf en een betere bereikbaarheid van uw medewerkers door de uitgebreide functionaliteiten van Hosted VoIP.  Zeer flexibel en schaalbaar

Hosted VoIP groeit met uw organisatie mee. In Nederland of in Curacao het maakt niet uit. Uitbreidingen van IP aansluitingen zijn binnen enkele uren geregeld en het verhuizen van werknemers is bijzonder eenvoudig doordat de toestellen niet aan een centrale gebonden zijn. U bent dus zeer flexibel in het wijzigen van uw centrale en bereikbaarheid.

Vast bedrag per maand

U betaalt een vast bedrag per maand op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers.

Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit

Uw VoIP centrale wordt op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen gehost. Hierdoor is het risico van uitval minimaal.
Lage investeringskosten

IntCall biedt uw organisatie de voordelen en functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale. Deze wordt centraal gehost en benut door meerdere klanten. Hierdoor zijn de eenmalige investeringen beperkt.

CloudPBX

VoIP Trunk

Het verschil tussen een VoIP Trunk en een traditionele telefoonlijn is dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via een telefoonlijn (ISDN) lopen, maar via een IP-lijn
(internet verbinding). Met VoIP Trunk sluit u uw telefooncentrale via VoIP aan op het openbare telefonienetwerk (PSTN) wat uw organisatie flinke kostenbesparingen oplevert.

Het uitgaande telefonieverkeer wordt via de IP verbinding over het Int-Call telefonieplatform gerouteerd, waardoor er tot wel 70% wordt bespaard op de gesprekskosten
(nationaal én internationaal). Het binnenkomend telefonieverkeer kan via uw huidige analoge en/of ISDN infrastructuur worden gerouteerd. Daarnaast kunt u er voor kiezen
om dit ook via een IP verbinding te laten routeren. De huidige infrastructuur kan in dit geval opgezegd worden, waardoor u tevens bespaart op de maandelijkse infrastructuurkosten.

Gratis onderling bellen

Met VoIP trunk bellen al uw medewerkers onderling gratis, dit geldt voor al uw vestigingen. VoIP trunk koppelt alle vestigingen eenvoudig aan elkaar, ongeacht het merk van de lokale telefooncentrales.

Behoud van functionaliteiten en telefoonnummers

Uw telefoonnummers worden naar het Tritel netwerk geporteerd. Dit gebeurt met behoudt van alle functionaliteiten en uw huidige telefoonnummers.

Schaalbaar & flexibel

U betaalt per gesprekskanaal en niet per bundel gesprekskanalen zoals bij ISDN-30 het geval is. Daarnaast kunnen het aantal gelijktijdige gesprekken binnen een handomdraai worden verhoogd of verlaagd.

Geschikt voor alle typen telefooncentrales

Het enige dat de telefooncentrale nodig heeft is een SIP module (oftewel een VoIP kaart). Deze kunt u laten installeren door de leverancier van uw telefooncentrale.

fixed-pbx04