Wij begrijpen bij Int-Call als geen ander dat het erg van belang is dat uw internetverbinding aansluit bij uw behoeften. Via ons uitgebreide assortiment kunnen wij altijd een passende verbinding bij u realiseren. Wanneer wij een intake voor u kunnen doen en uw bedrijfsproces kennen is hierop een passende verbinding bij te leveren. Gebruikt u de verbinding voor alleen telefonie of juist voor data en telefonie. Of is er bij u een mogelijkheid tot glasvezel en wilt u meerdere aansluitingen realiseren voor een verzamelgebouw. Dan staan wij u graag te woord om hier eens samen met u naar te kijken.

high-speed-internet

ADSL

Op ongeveer 99% van de adressen in Nederland kunnen wij ADSL internet leveren aan u. Bent u op zoek naar een nieuw bedrijfspand voor uw bedrijf en wil je weten welke snelheid ADSL er geleverd kan worden, bel ons dan om het potentiele nieuwe adres door te geven zodat we kunnen opzoeken welke mogelijkheden hier zijn. ADSL is geschikt voor bedrijven met maximaal ongeveer 5 a 10 werkplekken. ADSL is te gebruiken voor internet, pin-apparaten, alarm en voip telefonie. Wil je met meer dan 5 a 10 werkplekken tegelijk werken, dan adviseren we om te kiezen voor VDSL-internet, straalverbinding of glasvezel.

VDSL

VDSL internet is de nieuwe variant van ADSL er is zelfs al een opvolger genaamd VVDSL en biedt een hoge snelheid internet voor een scherp tarief. VDSL is op veel locaties inmiddels beschikbaar. Wij leveren VDSL in door heel nederland en wil je dit zeker weten controleer het eerst even door het even bij ons na te vragen. Heeft u al ADSL en wilt u meer snelheid of bent u op zoek naar een nieuw pand, geef ons dan uw adres door zodat wij kunnen informeren welke snelheid verbinding we kunnen leveren. VDSL is geschikt voor bedrijven met maximaal 20 werkplekken. VDSL is te gebruiken voor internet, pin-apparaten, alarm, camerasystemen en voip telefonie. Wil je meer dan 20 werkplekken tegelijk laten werken, dan adviseren we om te kiezen voor een straalverbinding of glasvezel.

Fiber

Via de glasvezelverbindingen van Int-Call kunt u veilig en vertrouwd data downloaden en verzenden met snelheden tot 1 gigabyte per seconde (Gbps). Dit is vele malen sneller dan via DSL, kabel of een draadloos netwerk. Glasvezel is ideaal als meerdere medewerkers tegelijk online zijn of als er grotere bestanden verzonden worden verzonden. Ook als u een verzamel pand graag wil voorzien van een snelle internetverbinding en deze aan wil bieden bij meerdere klanten is een glasvezelverbinding een ideale oplossing in samenwerking met één van onze routers. Hier adviseren wij u graag over.

Straalverbinding

Een straalverbinding is een radioverbinding tussen twee antennes waartussen data wordt verstuurd (ook wel ethernet over radio genoemd). De twee antennes staan bovenop een gebouw of mast zodat er optimale communicatie mogelijk is tussen de twee locaties. De zogenaamde Line Of Sight (LOS) tussen de twee zendmasten moet in eerste instantie vrij zijn van objecten. Anders kan er geen signaal worden verstuurd. Met dit type verbindingen zijn afstanden te overbruggen van meer dan 5km. Vanaf de klantlocatie wordt data verzonden naar een aansluiting op het datanetwerk om een verbinding te creëren. Vanuit deze locatie kan vervolgens een vaste verbinding (bv. glasvezel of koper) worden gebruikt om verbinding te maken met het Internet of met een eigen netwerk. Hier zijn reeds vele u voor gegaan om toch een snelle internetverbinding te realiseren op locatie waar dit niet mogelijk was. En dat ook nog eens zeer betaalbaar. Voor deze maatwerk oplossingen staan wij u graag te woord.